Dobrodošli na novu web stranicu Fine’se Conceptus!

Fine’sa Conceptus jedna je od članica poslovnog sustava Fine’sa koji čine 10 kompanija i više od 400 zaposlenika. Specijalizirana je za izgradnju i prodaju ekskluzivnih stanova na atraktivnim lokacijama.  Naše projekte možete vidjeti na novoj web stranici koju Vam s veseljem predstavljamo.

Pozivamo Vas da posjetite našu novu, modernu web stranicu. Glavni cilj kod izrade nove stranice bio je maksimalna prilagodba našim posjetiteljima kako bi imali što pozitivnije iskustvo posjeta te kako bi im sve važne informacije bile dostupne.  Dostupni smo za sva pitanja i detaljnije informacije stoga nas slobodno kontaktirajte putem telefona ili obrasca za kontakt. Odgovoriti ćemo Vam u što kraćem roku.

Na novoj stranici možete saznati više podataka o nama, našoj djelatnosti i projektima. Stranice o realiziranim projektima daju Vam mogućnost provjere svih bitnih podataka o stanovima, od informacija o kvadraturi, rasporedu prostorija do tlocrta te uređenja. Također, u par klika, zatražite ponudu ili preuzmite PDF katalog.

 

 

Povratak na vrh