FAQ (Frequently Asked Questions)

30% nakon sklapanja Predugovora o kupoprodaji nekretnine u izgradnji, 20% nakon završetka izgradnje temeljne ploče, 30% nakon završetka vanjske konstrukcije objekta i postavljanja vanjske stolarije, 20% nakon provedenog etažiranja i sklapanja Kupoprodajnog ugovora. Napominjemo da ovo nisu fiksni uvjeti te ako kupac ima drugačiji prijedlog voljni smo razgovarati o istom.

Prilikom dogovaranja kupoprodaje ukoliko je projekt u fazi izgradnje sklapamo predugovor o kupoprodaji u kojem se definira način plaćanja, rokovi i međusobne obveze. Pravo na povrat kapare ostvarujete ukoliko se projekt ne realizira unutar razdoblja dinamike dogovorene predugovorom. U svakom našem projektu od 60 – 70% investicije nosi banka partner tako što je dodatno jamstvo isplativosti projekta, transparentnog odnosa, uredne građevinske dokumentacije i pridržavanja dogovorenih rokova.

Da.

Fine’sa Conceptus je investitor i voditelj projekata od kupnje zemljišta do prodaje stanova. Agencije za posredovanje u prometu nekretnina rade s nama kao partneri u prodaji stanova.

Nama. O svakom klijentu vodimo brigu i nakon kupnje stana te se trudimo izaći u susret u najvećoj mogućoj mjeri što mogu potvrditi svi naši dosadašnji kupci.

Da, takve opcije su nam zanimljive i voljni smo o njima razgovarati.

Kao suinvestitor u naše projekte možete investirati posredno kroz model Fine’sa INVESTICIJSKA ŠTEDNA ULAGANJA. Osim toga nudimo investitorima i model neposrednih ulaganja u projekte nekretnina (PROJEKTNA ULAGANJA) kao partnera u projektu.

INVESTICIJSKA ŠTEDNA ULAGANJA predstavljaju upis korporativnih obveznica društva Fine`sa Conceptus d.d. na rok od 5 godina uz fiksnu kamatnu stopu 4,00% godišnje koja se isplaćuje mjesečno. Osim navedenog investitorima pripada premija koja se isplaćuje s rokom dospijeća obveznica zajedno s glavnicom, a predstavlja zaštitu od inflacije u periodu ulaganja. Minimalni ulog iznosi 50.000 €.

PROJEKTNA ULAGANJA su neposredna ulaganja suinvestitora u određene projekte nekretnina. Individualnog su karaktera i fleksibilnih uvjeta ovisno o dogovoru između suinvestitora i menadžera projekata.

Niste pronašli odgovor?