Novi val investicija u Fine’si – Projekt Podstrana!

Fineʼsa Conceptus, članica poslovnog sustava Fineʼsa, investicijska je kompanija za upravljanje ulaganjem i razvojem investicijskih projekata. Specijalizirana je za izgradnju i prodaju ekskluzivnih stanova na atraktivnim lokacijama.

PROJEKT PODSTRANA – stambena građevina s dizalom i podzemnom garažom

Specijalizirani i iskusni tim Fine’se Conceptus trenutno je angažiran u realizaciji projekta izgradnje stambene zgrade u Podstrani.

LOKACIJA OBJEKTA: Stambena zgrada nalazi se u Donjoj Podstrani, na blagoj padini, uz samu Jadransku magistralu, s koje se s tri strane pruža pogled prema moru, te je udaljena desetak minuta vožnje od centra Splita. Osim što je udaljenost od mora samo 50 metara, u blizini se nalaze pošta, crkva, autobusna stanica. Točnu lokaciju možete vidjeti na prikazu niže.

KARAKTERISTIKE OBJEKTA: Zgrada na 4 etaže sadržavati će 10 stanova od kojih svaki u vlasništvo dobiva ostavu i parkirno mjesto. Kupcima će biti dostupno čak 13 podzemnih garažnih parkirnih mjesta te 7 vanjskih. Kretanje zgradom olakšava dizalo koje povezuje sve dijelove zgrade. Stanovima na 4. etaži pripadati će prostrana krovna terasa koju će vlasnici moći prilagoditi svojim željama i potrebama.

PLANIRANI ZAVRŠETAK: Zgrada je useljiva u prosincu 2019.

KATALOG: Katalog projekta Podstrana možete preuzeti na ovom linku.

Svjesni smo odgovornosti koje imamo prema našim kupcima budući da im pomažemo u odabiru i kupnji tako važne i vrijedne imovine kao što je luksuzna nekretnina. Sigurni smo da će naši klijenti prepoznati našu stručnost i kvalitetu.

KONTAKT:

Za više informacija o projektu kontaktirajte nas na:

tel.

  • 042/ 492-964

mob.

  • 091/2492-964
  • 091/2492-942
  • 091/2396-675

e-mail:

Fine’sa Conceptus uskoro dobiva svoju novu web stranicu koju bi ovim putem željeli najaviti. Stranica će biti maksimalno prilagođena svima zainteresiranima te će sadržavati sve potrebne informacije koje klijenti najčešće žele saznati. Na novom webu moći ćete se informirati o svim projektima Fine’se Conceptus, od projekata u pripremi, u provedbi, do onih realiziranih. Zainteresirane pozivamo da prate naš Fine’sa press kao i naš Facebook profil gdje ćemo ubrzo predstaviti novu web stanicu.

Povratak na vrh