Još malo i spremno za useljenje! Stanovi na prodaju.

Naš projekt Podstrana svakodnevno napreduje te poprima oblik moderne zgrade od najkvalitetnijih materijala i inovativnog dizajna koja će do kraja godine biti spremna za useljenje.

Zgrada se nalazi na mirnoj lokaciji u Donjoj Podstrani, na blagoj padini, uz samu Jadransku magistralu, te je udaljena desetak minuta vožnje od centra Splita. Mjesto je poznato po kulturnoj baštini, vinu i maslinama, bogatoj gastronomskoj ponudi te je stoga Podstrana od davnina bila zanimljivo mjesto za stanovanje. Zgrada sadrži 10 stanova na 3 kata, sa podzemnom garažom i liftom. Svaki stan ima lođu a stanovima na 3. katu pripadaju i krovne terase. Koliko je more blizu zgrade provjerite na slici 🙂

S prekrasnim pogledom na more, liftom, podzemnom garažom, modernim dizajnom, ova zgrada je pun pogodak za ugodan život.  Na sve upite rado ćemo Vam odgovoriti. Kontaktirajte nas na 091 2492 964 ili na kresimir.misak@finesa-conceptus.hr

  • STAN 1 nalazi se u prizemlju te zauzima površinu od 71,5 m2. Prostrani trosoban stan orijentiran je u smjeru sjeverozapad-jugoistok što daje dodatni poticaj za uživanje na natkrivenoj terasi.
  • U prizemlju nalaze se još 2 stana, dvosoban STAN 2 površine 34,49 m2 te trosoban STAN 3 površine 64,54 m2.
  • Na prvome katu nalazi se STAN 4 koji zauzima površinu od 71,5 m2 posebnost mu daje i natkrivena terasa sa prekrasnim pogledom.
  • Na prvom katu nalazi se trosoban STAN 5 i dvosoban STAN 6.
  • Na drugom katu nalaze se 2 velika stana s natkrivenim terasama. Trosoban stan STAN 7 s površinom od 92,39 m2 što ga čini jednim od najvećih stanova u zgradi te također trosoban STAN 8 površine 80,35 m2.
  • Na trećem katu u smjeru sjeverozapad – jugoistok protežu se četverosobni STAN 9 površine 92,39 m2 te STAN 10 površine 80,35 m2 . Posebnosti ovih stanova jesu natkrivena i krovna terasa.

Hoće li prostranu krovnu terasu naši kupci iskoristiti za ugradnju vanjske jacuzzi kade, ljetne kuhinje ili odmor i uživanje, na njima je da odluče.

 

Povratak na vrh