Apartmani za odmor Vrsi Mulo

  • Opis lokacije: Lokacija Vrsi Mulo nalazi se na malom poluotoku na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije, 22 km udaljeno od Zadra.
  • Udaljenost od Zagreba: 300 km
  • Udaljenost od zračne luke Zemunik: 26 km
  • Plaža: šljunčana, u potpunosti uređena sa spravama za vježbanje, pedalinama, restoranima, barovima i trgovinama u blizini.

Posebnost mjesta

Jedno od najvećih prirodnih bogatstava Općine Vrsi je prekrasna i razvedena obala duga 34 km. Obalom dominiraju prirodne uvale i skrivene plaže dok se na predjelima Vrsi-Mulo i Vrsi-Zukve mogu naći urbane plaže sa osvjetljenim šetnicama.

Zahvaljujući prirodnim i klimatskim pogodnostima teritorij mjesta Vrsi je naseljen više od 10 000 godina o čemu svjedoče brojni arheološki ostatci iz te davne prošlosti. Doseljavanje je počelo još u 7. stoljeću nakon Krista i tu na antičkim i rimskim ostatcima izgrađena su srednjovjekovna naselja Jasenovo, Vrsi, Sv.Toma i Seline. Na tom području je poznati hrvatski pjesnik Juraj Baraković imao posjed 1586. godine te se vjerojatno upravo po toj lozi spomenuto područje i danas naziva Barakovci.

Dvojne stambene građevine s po 4 stambene jedinice (ukupno 8 stanova) na lokaciji Vrsi Mulo.
Br. kat. čestice: 2701,2702 k.o. Vrsi
Br. zk. uloška: 3924, 672 k.o. Vrsi
Katnost objekata: prizemlje i dva kata (P+2K), jednoetažni stanovi u prizemlju i dvoetažni stanovi na katu.
Cijena: 2.300 – 2.600 eur / m2 (uključen PDV)
Kvadrature stanova: 70 – 90 m2
Udaljenost lokacije od obale: 100 m
Krovne terase: DA
Pogled na more: DA
Zelene površine: DA
12 parkirališnih mjesta. Cijena parkirališnog mjesta je 8.000 eura. (mogućnost kupnje više od jednog parkirališnog mjesta)

NAPOMENA: Pergole na vizualizacijama služe kao prikaz mogućnosti uređenja krovnih terasa, iste nisu uključene u cijenu i investitor ih ne postavlja.

 

Prodano

Rezervirano

Raspoloživo

Zgrada A

 

Zgrada B